Maxim Volant ziet het nog goed komen met Cappellen: "Top vijf moet het doel zijn"

25 september 2019 09:37

Vanavond speelt Cappellen thuis in de beker van België tegen Eupen. In de beker gaat het goed voor de ploeg uit Antwerpen, maar in de competitie loopt het toch wat stroever. Maxim Volant, centrale verdediger bij Cappellen, ziet het nog goed komen dit seizoen.

Cappellen is niet goed aan het seizoen begonnen. "In de beker hebben we al vier keer gewonnen, maar in de competitie hebben we al twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Vorig weekend hebben we voor de eerste keer gewonnen en we hebben de 0 gehouden, dus het deed zeker deugd."

Toch heeft Cappellen een duidelijke ambitie voor de rest van het seizoen. "We willen op de top vijf mikken. De eerste drie matchen hadden we het wel moeilijk, dus het zal afwachten worden, maar we hebben er een goed oog in."

Persoonlijke ambitie

Maxim Volant is 21 jaar en hij is al een vaste waarde centraal achterin bij Cappellen. Over zijn toekomst heeft hij nog niet echt nagedacht. "Ik speel momenteel alle wedstrijden centraal in de defensie, dus ik ben op dit moment zeker gelukkig bij Cappellen.

Nils Wens

Beker van België \\ Eupen \\ Cappellen
 
 
Reacties.