Nieuwkomers maakten indruk bij STVV: "Veelbelovend"


Foto: © photonews 26 september 2019 16:15

Maar liefst drie spelers maakten woensdag hun officiële debuut voor Sint-Truiden: Chris Durkin, Facundo Colidio en Tatsuya Ito. Het drietal viel in en liet meteen enkele mooie dingen zien.

Ze mochten weliswaar invallen tegen een vermoeide tegenstander, maar Ito, Durkin en Colidio maakten toch mee het verschil. Laatstgenoemde tekende voor de assist bij de 2-0. "Ze zijn jong en ze hebben duidelijk kwaliteiten, maar we moeten ze tijd geven", opperde Jordan Botaka na bekerzege tegen OHL.

"We mogen nu ook niet van hen verwachten dat ze de ploeg dragen en meteen het verschil gaan maken. Ze moeten hun plekje vinden in dit elftal, maar ze lieten mooie dingen zien. Het is veelbelovend", ging Botaka verder.

Het is natuurlijk niet makkelijk om in dit elftal te komen, waar de puzzelstukjes de laatste weken toch in elkaar lijken te vallen. "Ze moeten de kans krijgen om zich te integreren en hun manier van spelen af te toetsen tegenover de onze. Ze werken hard op training en proberen om de visie van de coach en het team te begrijpen."

Beker van België \\ Sint-Truiden \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.