De drie favorieten om Solskjaer op te volgen bij Manchester United

26 september 2019 21:06

Het gaat niet goed met Manchester United. Het spel is helemaal niet goed en ook de resultaten zijn niet wat men daar mag verwachten. Solskjaer lijkt dan ook op weg naar de uitgang en er zijn drie favorieten om hem op te volgen.

Thomas Tuchel

Het bestuur van Man United wil Solskjaer eigenlijk niet vervangen, maar als het moet gebeuren zouden ze graag Tuchel als vervanger zien. Tuchel is voorlopig aan de slag bij PSG, maar hij heeft het moeilijk bij de Franse topclub. Gisteren werd zelfs verloren van Stade Reims. 

Tuchel staat onder druk bij PSG. Hij won wel de Ligue 1, maar in de Champions League werden ze uitgeschakeld door... Manchester United. Dit jaar zijn ze echter uitstekend gestart met een 3-0 overwinning tegen Real Madrid

Massimiliano Allegri

Volgens Tuttosport zou ook Allegri in de race zijn om de nieuwe manager te worden van Manchester United. Hij zou dan wel een serieuze som willen waarmee hij in januari op de transfermarkt kan gaan. 

Arsene Wenger

Wenger wordt ook genoemd, wat natuurlijk zeer verrassend is. De Franse ex-trainer van Arsenal vindt Manchester United een droomjob en naar eigen zeggen zou hij het team kunnen verbeteren met zijn ideeën. Hij zegt zelfs dat Man United met vier nieuwe spelers kampioen zou kunnen worden. Benieuwd of het bestuur er ook zo over denkt. 

Toch ziet het er niet direct naar uit dat Solskjaer snel vervangen zal worden. Hij staat onder druk bij de supporters, maar het bestuur gelooft in hem op lange termijn. Ze blijven dan ook het vertrouwen behouden in de Noor.

Nils Wens

Manchester United \\ Arsenal
 
 
Reacties.