Ex-speler stelt zich grote vragen bij macht van Kompany bij Anderlecht: "Geen goede zaak"


Foto: © photonews 27 september 2019 09:56

Bij RSC Anderlecht is Vincent Kompany nog altijd incontournable en de man waar iedereen naar opkijkt. Van buitenaf is er wel al kritiek gekomen op de speler-manager, of toch over de machtsverhoudingen binnen de club. Ook Thomas Chatelle heeft zijn bedenkingen.

Chatelle was als speler eigendom van Anderlecht tussen 2008 en 2012. In de eerste twee jaar speelde hij ook effectief voor paars-wit, de twee jaren nadien werd de Brusselaar uitgeleend. Tegenwoordig fungeert hij als analist bij de RTBF.

De voormalige Rode Duivel weet niet goed wat te denken van de macht en de verantwoordelijkheid die Kompany toegewezen heeft gekregen. "Ik vraag me af wat de bedoelingen van de clubleiding waren. Hebben ze hem de volledige bevoegdheden gegeven? Zijn er ook tegenstanders binnen de club? Als alle beslissingen in zijn handen liggen, is dat geen goede zaak voor de club."

Te veel veranderingen

Het grote thema is ook nu nog altijd 'Trust The Process'. "Het project is ambitieus, maar ze zijn misschien iets te snel gegaan. Hebben ze niet te veel veranderingen doorgevoerd in één keer. Ze komen er soms zelfs al op terug zoals met Adrien Trebel."

Beker van België \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.