Hoedt: "Belachelijk slecht begonnen, maar hadden het nadien sneller moeten afmaken"

27 september 2019 08:00

Antwerp vierde gisteren de dertigste verjaardag van het 'Mirakel van Vitosha' met een kwalificatie voor de 1/8e finale van de Beker van België. Eenvoudig werd het tegen Lokeren uiteindelijk allerminst.

“We zijn belachelijk slecht begonnen”, besefte Wesley Hoedt. “Zij scoren na tien seconden. Dat kan gewoon niet. Die achterstand hadden we alleen aan onszelf te wijten.” Daarna hebben we ons herpakt. Ik denk dat we wel tien echte kansen hebben gecreëerd. Daar moet je er gewoon vier of vijf van maken.”

Maar dat deed Antwerp dus niet. De thuisploeg maakte er maar twee en vijf minuten voor tijd werkte Navarro de 2-2 via de paal tegen de netten. Een donderslag bij heldere hemel, ondanks de zware regenval in Antwerpen. Maar uiteindelijk plaatste de Great Old zich dus wel.

“Of je nu negentig of driehonderd minuten nodig hebt: uiteindelijk gaat het om winnen in de beker. En dat is ons gelukt Nog vier keer winnen en de trofee is binnen. Daar moeten we voor gaan. We willen een prijs pakken”, besloot de Nederlander.

Beker van België \\ Antwerp \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.