Westerlo duwt Roeselare nog wat dieper in de put en is opnieuw co-leider in 1B

27 september 2019 22:24

KVC Westerlo staat opnieuw aan de leiding in de Proximus League, na een knappe overwinning op het veld van Roeselare - dat helemaal onderaan blijft staan.

Een weergaloze wedstrijd werd het niet op Schiervelde, maar Westerlo heeft wel opnieuw drie punten kunnen bijschrijven aan zijn arsenaal.

Na een teleurstellende tweede helft kwamen de Kemphanen gretig uit de kleedkamers bij de rust, via Gboho en Van Eenoo leverde dat binnen tien minuten een 0-2 voorsprong op.

Westerlo opnieuw co-leider

De West-Vlamingen probeerden nadien nog de bakens te verzetten, maar dat leverde al bij al weinig op. Roeselare blijft zo laatste in de stand, Westerlo komt naast OH Leuven aan de leiding in de stand voorlopig.

In het slot van de wedstrijd maakte Emenike nog zijn debuut voor de bezoekers, met al zijn ervaring moet de spits ook nog wel een en ander kunnen bijbrengen de komende weken.