🎥 Lloris begaat vreselijke flater tegen Southampton, Batshuayi mag invallen tegen Ryan,

28 september 2019 18:15

In de Premier League werden zaterdagnamiddag zes wedstrijden afgewerkt. Onder meer Chelsea en Tottenham kwamen in actie.

Chelsea won met 2-0 van Brighton & Hove Albion. Ryan (ex-Club Brugge en Racing Genk) moest zich omdraaien na doelpunten van Jorginho (50’, pen) en Willian (76’). Batshuayi mocht vijf minuten voor tijd invallen.

Tottenham haalde het dan weer met 2-1 van Southampton. De Spurs vielen al na een half uur met tien na een tweede gele kaart voor Aurier. Tien minuten later bood doelman Lloris de bezoekers de gelijkmaker aan met een onwaarschijnlijke blunder. Op slag van rust zorgde Kane voor de 2-1. Meteen ook de eindstand. Vertonghen en Alderweireld stonden in de basis bij de thuisploeg.

Verder eindigden Bournemouth – West Ham en Aston Villa – Burnley allebei op 2-2. Crystal Palace – Norwich en Wolverhampton – Watford eindigden beiden op 2-0.