OHL heeft een knappe zege geboekt op het Kiel: "Daar ben ik zeer tevreden over


Foto: © photonews 29 september 2019 12:49

OHL heeft een knappe zege geboekt op het veld van Beerschot. Het werd 1-2. Vincent Euvrard vond zijn team sterk spelen in de eerste helft, maar hij beseft ook dat ze de controle volledig kwijt waren in de tweede helft.

Vincent Euvrard is uiteraard zeer tevreden met deze overwinning. "Beerschot is een moeilijk uitwedstrijd en als je dan de drie punten kan wegkapen, is het altijd goed. We kunnen tevreden zijn over onze efficiëntie."

Euvrard maakt zich wel zorgen over de tweede helft, want daarin verloren zijn mannen de controle over de wedstrijd. "In de eerste helft stonden we defensief goed en hadden we controle, maar in de tweede helft hadden we te veel balverlies en kregen we het zeer moeilijk. We kwamen door onze eigen schuld keer op keer in de problemen."

Penalty en rode kaart

Euvrard beseft dat de wedstrijd na 0-2 gespeeld moest zijn. "Een minuut later pakken we een penalty tegen en even later nog een rode kaart, waardoor we ons zelf in de problemen brengen. Er zijn dus  nog wel enkele zaken waar we deze week over moeten spreken."

1e klasse B \\ OH Leuven \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.