Geheimzinnigheid rond afwezige Haaland: "Klein probleem"

30 september 2019 16:31

Red Bull Salzburg nam afgelopen weekend makkelijk de maat van Austria Wien. De tegenstander van Racing Genk in de Champions League stuurde de hoofdstedelingen met 4-1 naar huis. Achteraf ging het echter maar om één ding: de afwezigheid van Erling Haaland.

Bij de Oostenrijkse kampioen ontbrak Erling Haaland de voorbije twee wedstrijden. “Het aantreden van Haaland in Liverpool is enorm belangrijk voor Salzburg. Dat heeft het bekerduel tegen Rapid Wien duidelijk gemaakt. Het offensieve compartiment van de landskampioen vertoonde toen nooit geziene zwaktes”, aldus de Krone Zeitung.

Anfield Road is woensdag de bestemming voor Red Bull Salzburg. “Het is nog maar de vraag of Haaland tegen Liverpool kan aantreden. Ook zondag ontbrak de Noor nog op training.”

Red Bullcoach Jesse Marsch ziet het echter positief in. “Hij had een klein probleem met de longen, maar hij herstelt goed. Maandag zal hij de training hervatten. In dat geval is hij klaar voor de match tegen de Champions Leaguewinnaar. Of hij ook effectief in de basis start, zal dan blijken.”

Redactie

Champions League \\ KRC Genk \\ Liverpool FC \\ Red Bull Salzburg
 
 
Reacties.