Lyra-Lierse haalt één van haar grootste iconen terug naar het Lisp

01 oktober 2019 22:45

Lyra-Lierse heeft een opvallende naam weten te strikken voor haar ambitieuze project. Niemand minder dan Eric Van Meir zal zijn schouders onder onder meer de jeugdwerking zetten.

"Op sportief vlak zal Eric Van Meir onder meer een belangrijke rol spelen bij één van de absolute topprioriteiten van de club: de doorstroming van onze jeugdspelers naar de A-kern en het eerste elftal", laat Lierse-Lyra weten op hun officiële webstek. 

Jeugd

"Zo zal hij onze Postformatie (een selectie van beloftevolle U16/U17/U19 spelers) onder zijn hoede nemen. Hij zal talenten van de A-kern op en naast het veld extra begeleiden, en zijn ervaring en expertise ten dienste stellen van de A-kern. Alles steeds met als doel om de club naar de toekomst toe te helpen groeien."

Ambassadeur

"Eric zal als ambassadeur van onze club ook zijn sterke schouders zetten onder de extra-sportieve uitbouw van Lyra-Lierse. Hij ondersteunt de verdere uitbouw van het Lyra-Lierse Community project en de Lyra-Lierse Business Club."

"Eric onderhoudt goede relaties met onze supporters(clubs), de supportersfederatie Pallieter Supporterscollectief (PSC), de leden van de Business Club. Naast zijn taken bij K. Lyra-Lierse, zal Eric ook nog actief blijven als lid van de technische staf van de U18 bij de Rode Duivels en als analist bij Play Sports."

Clint Vens

Lierse SK
 
 
Reacties.