Geen paniek bij Oostende na 2 op 12: "Het waren ook niet de makkelijkste tegenstanders"

01 oktober 2019 17:11

KV Oostende had zondag zeker niet het mindere van het spel tegen Antwerp, maar uiteindelijk moesten de Kustboys tevreden zijn met een gelijkspel en een puntje. Geen slechte prestatie dus, maar de balans oogt met een twee op twaalf wel mager.

“Net daarom is het jammer dat die kansen er niet in gingen tegen Antwerp”, beklaagde Jelle Bataille zich na de match. Zo liet Idrissa Sylla een grote mogelijkheid onbenut en vooral Fashion Sakala had meer dan een goaltje kunnen meepikken.

Winnen tegen Waasland-Beveren

“Al kunnen we niet klagen over dat punt”, ging hij verder. Oostende blijft nu wel achter met een 2 op 12 en verliest voeling met de top 6. “Tja, we hadden ook niet de gemakkelijkste tegenstanders”, maakte Bataille zijn punt. Genk (3-1 verlies), Standard (1-4 verlies) en Kortrijk uit (2-2) hielden de kustploeg op een 1 op 9 voor het gelijkspel tegen Antwerp.

Nu komt er met Waasland-Beveren een op papier minder lastige tegenstander aan. De op een na laatste in de stand is wanhopig op zoek naar een eerste driepunter. “Volgende week moeten we gewoon de drie punten pakken en dan is iedereen weer tevreden denk ik”, was er geen spoor van paniek bij Bataille.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ KV Oostende
 
 
Reacties.