🎥 Osimhen blijft scoren, Ziyech lukt beauty tegen Valencia

02 oktober 2019 23:03

Olympique Lyon ging knap winnen bij Leipzig, Zenit hield de punten thuis tegen Benfica. Ajax haalde het eenvoudig in Valencia en Victor Osimhen vond ook tegen Chelsea weer de weg naar het doel, maar het leverde niets op.

Groep G

RB Leipzig - Olympique Lyon: 0-2

Olympique Lyon, zonder de geblesseerde Jason Denayer, boekte een mooie overwinning tegen RB Leipzig. Een doelpunt van Memphis Depay voor en van Terrier na de rust was genoeg voor de overwinning.

Zenit Sint-Petersburg - Benfica: 3-1

Knappe zege van de Russen. Halverwege strafte Artem Dzyuba geklungel in de Portugese defensie af. Ruben Dias (own-goal) en de Iraniër Sardar Azmoun zorgden voor de zekerheid. Raul de Tomas redde de eer voor Benfica vijf minuten voor affluiten.

Groep H

OSC Lille - Chelsea: 1-2

Chelsea kwam tegen Lille in de 22ste minuut op voorsprong door Tammy Abraham, die net niet buitenspel stond. Ex-Carolo Victor Osimhen bracht de stand wat later weer in evenwicht door een hoekschop staalhard binnen te knikken. Toch zou het niets opleveren voor de Fransen. Willian maakte tien minuten voor affluiten het winnende doelpunten met een schitterende volley. 

Valencia - Ajax: 0-3

Ajax begon perfect aan de wedstrijd. Na acht minuten schudde Hakim Ziyech een schitterend afstandschot uit zijn linkervoet die over ex-Ajacied Cilessen in doel verdween. Daniel Parejo miste wat later een elfmeter. Ajax liep via man in vorm Quincy Promes verder uit. Donny van de Beek nam in de tweede helft alle twijfels weg in deze wedstrijd waar maar liefst negen gele kaarten getrokken werden.

Johan Walckiers

Champions League \\ Chelsea \\ Lyon \\ Lille OSC \\ SL Benfica \\ Zenit St Petersburg \\ RB Leipzig
 
 
Reacties.