Er is meer dan Genk op woensdag: wat krijgen we voor de kiezen in de Champions League?

02 oktober 2019 13:42

KRC Genk neemt het op tegen Napoli in de Luminus Arena, maar er staat op woensdag nog wel heel wat meer te beleven. Wat precies? Een overzicht!

Groep E

In de groep van KRC Genk is het ook (en vooral) uitkijken naar wat Liverpool in eigen huis weet klaar te spelen tegen Salzburg. Na de nederlaag in Napels mag de uittredend CL-winnaar eigenlijk geen punten laten liggen in eigen huis.

Groep F

Borussia Dortmund moet op bezoek bij Slavia Praag op zoek naar zijn eerste driepunter. Het wordt uitkijken naar wat Axel Witsel en Thorgan Hazard laten zien bij de Borussen. 

Barcelona kan dan weer in eigen huis meteen een extra tik kan geven aan Internazionale - waar Romelu Lukaku er niet bij kan zijn door een blessure.

Groep G

Leipzig won op de eerste speeldag bij Benfica en heeft zo een mooie buffer opgebouwd. In een open groep kan het tegen Lyon voor een 6 op 6 gaan. 

Benfica van zijn kant staat dan weer onder ferme druk om er op bezoek bij Zenit Sint-Petersburg iets van te gaan maken. 

Groep H

Voor Ajax begon de campagne goed met een overwinning tegen Lille, nu willen ze bij Valencia ook op verplaatsing punten pakken. 

Daarmee zouden ze al meteen een stap zetten in de richting van kwalificatie. Ook Chelsea wil in Rijsel stappen zetten en 6 op 6 pakken. 

{INSERT_MATCHES_TODAY}

{INSERT_RANKING}

Wie doet de beste zaken? Waag een gokje bij BetFIRST en u kan er meteen heel wat mee te strikken hebben!

Redactie

Champions League \\ Liverpool FC \\ Red Bull Salzburg
 
 
Reacties.