Preud'homme : "Men mag niet hetzelfde verwachten van ons als Brugge"

02 oktober 2019 22:22

Na hun thuisoverwinning tegen Vitoria neemt Standard het op de tweede speeldag van de Europa League op tegen Arsenal in het Emirates Stadium. Een loodzware opgave voor de mannen van Michel Preud'homme.

"Natuurlijk is Arsenal de grote favoriet, dat is logisch. De boodschap die ik meegaf aan de spelers is dat ze van de wedstrijd moeten genieten. Maar wél met de ambitie om een resultaat proberen te halen. We hebben vorig seizoen tenslotte heel hard gestreden om hier nu te mogen staan", aldus Preud'homme.

Slaagt Standard er na Club Brugge en Genk in om iets te halen tegen een grote Europese ploeg? "Ik sprak met de spelers niet over de match van Club. Het zijn andere clubs, andere spelers en een andere context. Ik wil Club Brugge wel feliciteren met hun prestatie in Madrid, we zijn blij voor hen. Maar nu zijn we met onze wedstrijd en onze tegenstander bezig."

Wie zal in doel staan bij Standard donderdagavond: Arnaud Bodart of Milinkovic-Savic, die in de eerste Europa League-wedstrijd zijn kans kreeg? "Ik ben er bijna uit, maar ik wacht altijd de laatste training af om de knoop door te hakken", blijft Preud'homme mysterieus.

Jordan Horwood

Europa League \\ Standard \\ Arsenal
 
 
Reacties.