Bondscoach geeft maandag uitsluitsel over zieke Courtois en twijfelgevallen Lukaku en Meunier

04 oktober 2019 15:08

Roberto Martinez heeft vrijdagnamiddag zijn selectie bekendgemaakt voor de interlands tegen San Marino en Kazachstan. Daarin zitten nog drie twijfelgevallen: Thomas Meunier, Romelu Lukaku en Thibaut Courtois.

Thibaut Courtois en Thomas Meunier kwamen eerder deze week nog in actie in de Champions League. De doelman van Real Madrid werd tijdens de partij tegen Club Brugge tijdens de rust gewisseld. "Buikgriep", volgens de officiële kanalen van Real.

"Ik heb nog niet met Thibaut gepraat", gaf Roberto Martinez vrijdagmiddag aan op de aankondiging van zijn selectie. Maandag pas kan ik uitsluitsel geven of Thibaut, Romelu en Thomas fit zijn.

Meunier speelde 90 minuten voor PSG in de met 0-1 gewonnen match tegen Galatasaray. Lukaku reisde niet mee af met Inter naar Barcelona. Hij kampt met een spierblessure. De topschutter aller tijden is gebrand om erbij te zijn, want hij kan de kaap van 50 interlandgoals ronden.

"Ik heb een positief gevoel dat hij dit weekend alweer speelt", aldus de bondscoach over Lukaku. Inter speelt zondag de kraker tegen Juventus.

Ligue 1 \\ Serie A \\ Primera Division \\ PSG \\ Inter Milaan \\ Real Madrid \\ België
 
 
 
Reacties.