"Deze Eden hebben we nodig": Ook Zidane enorm verheugd over Hazard-show in Bernabéu

05 oktober 2019 20:47

Er is al veel te doen geweest over het moeizame begin van Eden Hazard bij Real Madrid, maar tegen Granada leek de Rode Duivel helemaal los te komen. Met een doelpunt en een assist had Hazard een groot aandeel in de zege van 'De Koninklijke'. Is de trein vertrokken? Zijn coach hoopt van wel.

Daar moet Hazard nu echt wel op hebben zitten wachten en Zinedine Zidane minstens even erg. De topaankoop van Real liet de fans al eens genieten van zijn sublieme afwerking. Hazard eindelijk in de rol waar zovelen hem in willen zien.

Niet moeilijk dat Zidane zo opgetogen was. "Deze Eden hebben we nodig", klonk het bij VI. "Hij speelde niet alleen goed, maar hij scoorde nog eens ook. Eden was erg blij in de kleedklamer. Wij zijn ook blij voor hem en voor zijn doelpunt. Ik hoop dat dit het eerste van velen is."

Zijn manier van spelen geeft alvast aan dat Hazard gauw ook in Madrid zou kunnen opvijzelen. Zowel het overzicht behouden als zelf scoren, dat bracht de kleine, grote Belg Real bij. "Eden slaagde erin om belangrijke passes te geven en te scoren."

Redactie

Primera Division \\ Real Madrid \\ Granada
 
 
Reacties.