Fellaini of Dembélé ooit nog Rode Duivel? Martinez laat zich uit over hun status

05 oktober 2019 08:54

Mousa Dembélé en Marouane Fellaini waren op het WK 2018 van de partij voor de Rode Duivels, maar nu zijn ze er niet meer bij. De ene gestopt, de andere niet geselecteerd. Roberto Martinez liet zich vrijdag uit over hun situaties.

Marouane Fellaini gaf vorig seizoen aan dat hij zich terugtrok als international. De 31-jarige middenvelder was daarvoor nochtans een belangrijke pion van Roberto Martinez. "Ik zag hem tijdens Standard - Charleroi en twee weken geleden ook nog in China, maar we hebben er niet over de Rode Duivels gepraat", zei de bondscoach vrijdag nadat hij zijn selectie bekendmaakte.

In december praten met Dembélé

"Het is een speler die ik erg op prijs stel, maar we moeten zijn keuze respecteren", voegde Martinez daar nog aan toe. Yannick Carrasco, ook actief in China, zit wel bij de selectie en dat kunnen we van Mousa Dembélé niet zeggen.

"Ik geef hem alle tijd om zich aan te passen aan de nieuwe competitie. In december zit die competitie er op en dan is het een goed moment om met hem samen te zitten hoe hij zijn toekomst bij de Rode Duivels ziet. Dat is altijd het plan geweest", besloot de bondscoach.

België
 
 
 
Reacties.