Ajax boekt vierde overwinning op rij na een moeizame wedstrijd tegen ADO

06 oktober 2019 14:09

Na een fantastisch jaar draait het opnieuw prima bij Ajax Amsterdam. De Amsterdammers verloren dit seizoen nog geen enkele wedstrijd en staan aan kop in de Eredivisie.

Met een indrukwekkende 0-3 overwinning op het veld van Valencia in de Champions League ging Ajax nu op bezoek bij ADO Den Haag. Hoofdcoach Erik ten Hag gaf Klaas-Jan Huntelaar een kans diep in de spits.

Na nauwelijks tien minuten had Ajax al een voorsprong te pakken. Ziyech zette uitstekend voor en Huntelaar trapte de 0-1 in doel. ADO (via Kramer en Goossens) en Ajax (Ziyech en Promes) kregen nog mogelijkheden om te scoren. Na heel wat gele kaarten in de tweede helft maakte Ajax het vijf minuten voor tijd af, de ingevallen David Neres verdubbelde de score. Ajax gaat als leider in de Eredivisie de interlandbreak in.