Crisis bij Manchester United is compleet: 1-0 nederlaag op het veld van Newcastle United

06 oktober 2019 19:57

Het gaat van kwaad naar erger bij Manchester United. Vandaag verloren ze met 1-0 op het veld van Newcastle United. Matthew Longstaff stond voor de eerste keer in de basis en hij scoorde ook meteen het enige doelpunt van de wedstrijd.

Manchester United speelde zoals de voorbije weken. Ze probeerden wel en ze waren ook de betere ploeg, maar ze krijgen bitter weinig kansen. Maguire kreeg wel de kans om Manchester United net voor de rust op voorsprong te brengen, maar zijn kopbal ging net naast.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. United probeerde wel, maar vanaf ze in de zestien waren lukte het niet meer. Aan de overkant lukte het wel. Matthew Longstaff maakte een mooi doelpunt. Hij trapte van buiten de zestien knap binnen. Door deze nederlaag staat Manchester United nu op een twaalfde plaats.