Spat Duivelse droom van Maxime Lestienne uit elkaar na blessure? Speler en coach reageren


Foto: © photonews 06 oktober 2019 21:17

Het was jaren en jaren geleden dat Maxime Lestienne nog eens werd opgeroepen voor de Rode Duivels, maar vrijdag was het dan toch eindelijk nog eens zover. Maar: tegen Antwerp viel de winger in het slot van de match uit. Het zal toch niet?

Maxime Lestienne keek er enorm naar uit om nog eens een oefenkamp mee te maken met de Belgian Red Devils, maar misschien komt het uiteindelijk dan toch niet zover. Op de Antwerpse Bosuil moest hij in het slot van de wedstrijd het veld geblesseerd en in tranen verlaten.

Medisch onderzoek

"Ik had enkele minuten daarvoor al even iets gevoeld in de dij en bij die sprint trok het er opnieuw in. Ik weet niet hoe erg het is, maandag zal er een medisch onderzoek volgen in Tubeke om te zien hoe het is gesteld ermee en of ik bij de nationale ploeg kan blijven."

Ook coach Michel Preud'homme liet zich uit over de zaak: "Lestienne heeft veel pijn, ik hoop voor hem dat het niet te zwaar zal zijn. Hij heeft enorm hard gelopen tijdens deze wedstrijd. Ook Cimirot had overigens wat last, we gaan zien wat de impact is."

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Standard \\ België
 
 
 
Reacties.