Iedereen bondscoach: kies jouw basiself voor de match tegen San Marino


Foto: © photonews 08 oktober 2019 20:00

De Rode Duivels kunnen zich met een puntje tegen San Marino kwalificeren voor Euro 2020. Vorige maand kende België weinig problemen op bezoek bij de dwergstaat (0-4), maar was het voetbal niet sprankelend. Dat kon beter! Met welke elf zou u het opnemen tegen het nummer laatst van de FIFA-ranking?

"Het eerste doel is kwalificatie en daarna kunnen we aan groepswinst beginnen denken", dixit bondscoach Roberto Martinez. Dar heeft hij zijn sterkste elf niet voor nodig, al is de kans niet onbestaande dat hij minder zal experimenteren dan in de vorige match tegen San Marino.

Zo kan hij enkele spelers die het bij hun club moeilijk hebben wat afleiding gunnen. Denk maar aan Spurs-Belgen Vertonghen en Alderweireld of de fel bekritiseerde 'Madrilenen' Courtois en Hazard.

De magische kaap van 50

Wie er wellicht ook op speelminuten gebrand zal zijn is Romelu Lukaku. De topschutter aller tijden van de Belgische nationale ploeg zit aan 49 rozen voor ons land en kan de magische kaap van 50 bereiken.

Maar voor ons bent u bondscoach en krijgt u carte blanche qua tactiek en spelers. U kan wel alleen geselecteerde spelers kiezen.

U kan uw tactiek en elftal kiezen door op onderstaande foto te clicken. Vergelijk uw opstelling met die van de andere lezers door ze in de comments te delen.

België \\ Schotland
 
 
 
Reacties.