Acht wedstrijden ongeslagen, maar: "Play-off 1?"


Foto: © photonews 08 oktober 2019 16:28

16 op 30, daar kan je mee buiten komen. Meer zelfs: het is een marstabel waarmee je uitkomt op een puntenaantal waarmee play-off 1 een optie is.

Zulte Waregem is goed bezig. Na de 0 op 6 volgden acht wedstrijden zonder nederlaag: 4 zeges, 4 overwinningen, goed voor 16 op 30 en een plekje in de linkerkolom, in de buurt van play-off 1 zelfs. "Na de 0 op 6 was er bij niemand paniek, we wisten dat we gewoon moesten werken en nog wat aan elkaar wennen", klonk het bij Olivier Deschacht eerder al.

Saido Berahino was bij de start van het seizoen nog niet speelgerechtigd. Zijn komst zorgde dan ook voor een serieuze imput aan kwaliteit. "Zolang we kansen blijven ontwikkelen, raken we niet in paniek. Nu moeten we blijven pushen en verder evolueren."

Coach waakt erover dat we op het juiste pad blijven

"We gaan blijven vechten om zo hoog mogelijk te eindigen dit seizoen, ik speel graag tegen de topploegen dus we gaan zien hoever we eindigen, maar we moeten blijven werken", pikte ook Cyle Larin in vol vertrouwen en ambitie.

Toch ligt play-off 1 nog niet op tafel: "Daar moeten we nog niet aan denken", beseft Gianni Bruno. "We moeten de voeten op de grond houden, dat is nu het belangrijkste. De coach waakt erover dat we op het juiste pad blijven en niet afdwalen."

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.