Courtois en 'fat Hazard' geruggensteund door Rode Duivels na kritische vragen van Spaanse pers

09 oktober 2019 12:54

De Rode Duivels verblijven dezer dagen in het oefencentrum in Tubeke om de interlands tegen San Marino en Kazachstan voor de bereiden. Dinsdag was er een persmoment en de Spaanse media lieten hun kansen niet onbenut om bij de andere Rode Duivels te polsen over Real-spelers Hazard en Courtois.

Dinsdagnamiddag stonden Dennis Praet en Hans Vanaken de pers te woord en zij hadden, uiteraard, geen slecht woord te vertellen over hun aanvoerder en hun sluitpost bij de nationale ploeg.

"Thibaut is een van de beste keepers, zo niet de beste, ter wereld", sprong Vanaken in de bres voor de doelman van Real Madrid. "Ik volg zijn prestaties niet op de voet, maar voor mij blijft ook een van de beste doelmannen ter wereld", sprong Praet hem even later bij.

Ze zullen nog geweldige zingen laten zien voor Real Madrid

De kritiek op 'fat Hazard', zoals hij wel eens wordt genoemd in Spanje, is evenmin terecht volgens hen. "Het is niet waar wat men over hem beweert. Hij is zeker niet dik en op training is hij gewoon uitmuntend", aldus Praet.

"Op zijn positie zijn er weinig spelers beter dan Hazard. Nu is er veel kritiek op hen, maar ik ben ervan overtuigd dat ze in de toekomst nog geweldige dingen zullen laten zien voor Real Madrid", besloot Vanaken.

Hannes Van Gael

La Liga \\ Real Madrid \\ België \\ San Marino
 
 
Reacties.