Neymar zet charmeoffensief in om in de gratie van PSG-fans te vallen

09 oktober 2019 23:20

Geen speler die zo belangrijk is voor zijn club maar toch door bijna elke supporter naar de uitgang wordt geduwd als Neymar. Ver weg van de Franse hoofdstad ondernam de verguisde aanvaller een poging om de harten van de PSG-fans te heroveren.

Het verhaal is u wellicht bekend. Neymar flirtte tijdens de zomermercato met Real Madrid en Barcelona en wou graag weg bij PSG. Tot een concrete deal kwam het echter niet, waardoor de Braziliaan tegen zijn zin opnieuw in Parijs belandde. Dat namen de fans hem ook kwalijk.

"Ik voel me weer gelukkig en op mijn gemak bij de club", liet Neymar verstaan tijdens een persconferentie in Singapore, waar Brazilië het in een oefenpot opneemt tegen Senegal. "Ik zal de club met hand en tand blijven verdedigen en alles geven om opnieuw grootse prestaties te verwezenlijken", besloot hij.

Hoe veel tegenkanting Neymar de laatste weken ook kreeg van de PSG-fans, hij was wel belangrijk voor de huidige leider in de Ligue 1. In september scoorde hij drie keer (!) het enige doelpunt in een 1-0 of 0-1 overwinning.

Hannes Van Gael

Brazilië
 
 
Reacties.