Matchwinnaar Alario: "Spelers Duitsland hebben grote carrière voor zich"

10 oktober 2019 16:52

Argentinië speelde woensdagavond 2-2 gelijk tegen Duitsland. Matchwinnaar bij de Zuid-Amerikanen was Lucas Alario. De spits van Bayer Leverkusen was goed voor een doelpunt en een assist.

De spelers van Duitsland en Argentinië verwenden het publiek in Dortmund met een vermakelijke oefenpartij. Na goed een uur spelen stonden de Argentijnen met 2-0 in het krijt. Op dat moment nam Lucas Alario de plaats in van Paulo Dybala. Zijn inbreng bleek het kantelmoment in de match, want met een doelpunt en assist bezorgde de speler van Leverkusen zijn land nog een gelijkspel.

“Duitsland startte in overdrive aan de partij en heeft ons tweemaal verrast”, verklaarde Alario de snelle achterstand van zijn team in Kicker. “Ook onze eigen schuld, want we verloren tweemaal de bal tussen verdediging en middenveld. We wisten dat dit ons in de tweede helft niet meer mocht overkomen.”

“Duitsland beschikt over allemaal kwaliteitsvolle spelers. Ik ervaar dit zelf ieder weekend in de Bundesliga. Met Julian Brandt speelde ik lang samen in Leverkusen en het talent van Kai Havertz zie ik iedere dag op de club. Zij hebben nog een grote carrière voor zich, ook in de nationale ploeg”, aldus nog de Argentijnse matchwinnaar.

Nico Wieme

Argentinië \\ Duitsland
 
 
Reacties.