Vanaken reageert op vermeende interesse van Ajax: "Soms stel ik me daar vragen bij"

10 oktober 2019 20:17

Hans Vanaken en Club Brugge. Het lijkt erop dat de middenvelder de komende seizoen nóg meer zal uitgroeien tot het gezicht van blauw-zwart. Een meubelstuk in de maak?

We hebben het hier al een paar keer aangegeven en het blijft vreemd. Twee Belgische landstitels, een Beker van België, de Gouden Schoen, Champions League,... En toch komen er geen buitenlandse scouts aankloppen. 

“Soms stel ik me daar vragen bij”, bekent Vanaken in Het Laatste Nieuws. “Ik doe het toch goed? Waarom komt er dan niets? Het klopt dat ik ook in de afgelopen transferperiode niets vernomen heb.”

Ook van AFC Ajax heb ik niets gehoord - Hans Vanaken

Nochtans werd er gewag gemaakt van concrete interesse van AFC Ajax. “Ook van hen heb ik niets gehoord. Als het zo is, is het zo. Elke buitenlandse ploeg heeft tegenwoordig een goede scouting en voldoende beeldmateriaal.”

Zelf de markt opgaan wil Vanaken dan weer niet. “Ik wil niet dat mijn zaakwaarnemer (Evert Maeschalck, nvdr.) een club zoekt voor mij. Zo’n ploeg moet mij willen. Dat is het belangrijkste. Als er geen ploegen zijn die het in mij zien? Dan moet ik er me niet druk in maken.”

Redactie

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Club Brugge \\ Ajax
 
 
Reacties.