Engeland in de voetsporen van Rode Duivels? Frankrijk en Portugal weten wat ze moeten doen

11 oktober 2019 14:50

De Belgian Red Devils wisten zich als eerste te plaatsen voor het EK 2020 in heel Europa. Mogelijk komt daar op vrijdagavond een tweede land bij. Het overzicht van de dag? Hier!

Groep A

Montenegro en Bulgarije zijn na vijf speeldagen nog steeds op zoek naar hun eerste overwinning. Toch kunnen ze mits drie zeges misschien nog een woordje meespelen in de strijd om de tweede plaats.

Engeland lijkt onbedreigd naar het EK te gaan en wil ook op bezoek bij Tsjechië de volle buit pakken, al was het maar richting reekshoofdenstatus op het EK zelf. Bij een zege worden ze - na de Belgen - overigens het tweede land dat zeker is van kwalificatie.

Groep B

Portugal lijkt na een moeilijk begin in de groep stilaan op toerental te komen. Winst thuis tegen Luxemburg zou de kwalificatie voor het EK 2020 een flinke stap dichterbij kunnen brengen. 

Voor Oekraïne zou een overwinning tegen Litouwen zelfs de tickets voor het EK eigenlijk helemaal nabij brengen. Na de 5-0 thuis tegen Servië is het dan enkel mathematisch nog niet helemaal in orde.

Groep H

Turkije staat momenteel enigszins verrassend aan de leiding in de groep met 15 op 18, evenveel punten als Frankrijk zijn dat. Thuis tegen Albanië mogen ze dan ook geen punten laten liggen om hun ambities geen fnuik te geven.

Frankrijk van zijn kant wacht een moeilijke uitwedstrijd op bezoek bij IJsland, die voorlopig op drie punten volgen maar ook graag nog eens naar een EK willen gaan zoals in Frankrijk 2016. Andorra is puntenloos en probeert daar tegen Moldavië (3 punten voorlopig) iets aan te doen.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Wat denken ze ervan bij BetFIRST? Waag nu enkele pittige gokjes en doe er zeker je voordeel mee!

Redactie

Tsjechië \\ Turkije \\ Albanië \\ Portugal \\ Luxemburg \\ Engeland
 
 
Reacties.