Hoogspanning bij vele landen, wat staat er allemaal op het spel tijdens de zondagsmatchen richting EK 2020?

13 oktober 2019 10:51

De Belgian Red Devils zijn al zeker van hun stekje voor het EK 2020, maar het wordt toch ook nog uitkijken naar een aantal andere boeiende duels in diverse groepen.

Groep I

Om te beginnen is er uiteraard de groep van de Rode Duivels, waar nu ook Rusland zich kan verzekeren van een stekje op het EK. Een punt pakken in Cyprus volstaat daarbij, al zullen de Russen met oog op eventuele groepswinst vooral geen punten willen laten liggen.

Schotland en San Marino zijn beiden al uitgeschakeld voor het EK, maar de Schotten willen natuurlijk wel vertrouwen tanken met oog op de toekomst. Na de 9-0 van San Marino in Brussel willen zij een nieuwe afslachting vermijden.

Groep C

Nederland boekte tegen Noord-Ierland een bijzonder late, maar belangrijke overwinning. Daardoor lijkt het voor de Noord-Ieren problematisch te gaan worden om het EK nog te gaan halen via de kwalificaties.

Nederland moet zonder Depay op zoek naar een nieuwe driepunter in Wit-Rusland, Duitsland mag normaal gezien geen problemen hebben op bezoek bij Estland. Als beide landen winnen, dan wordt het een probleem voor Noord-Ierland.

Groep E

Wales staat momenteel zes punten in het krijt bij Kroatië, maar heeft nog een match minder gespeeld. Het onderlinge duel tussen het nummer 4 en 1 uit de groep zou dus wel eens heel interessant en belangrijk kunnen gaan worden.

Hongarije mag thuis tegen Azerbeidzjan geen steek laten vallen willen ze na het EK 2016 ook op het EK 2020 present tekenen. 

Groep G

In groep G is het na zeven wedstrijden nog steeds heel spannend. Polen kan met een overwinning tegen Noord-Macedonië mogelijk de tickets voor het EK boeken, Oostenrijk kan met een zege in Slovenië ook een prima zaak doen. 

Israël speelt pas op dinsdag tegen Letland, maar moet stilaan vrezen voor zijn EK-deelname, ondanks de tien doelpunten van topschutter Zahavi.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Wat denken ze ervan bij BetFIRST? Waag nu enkele pittige gokjes en doe er zeker je voordeel mee!

Redactie

Estland \\ Wit-Rusland
 
 
Reacties.