Mangala: "Blij om de jongens van bij Anderlecht terug te zien"

16 oktober 2019 09:41

De Belgische beloften wonnen dinsdagavond met 4-1 van Moldavië. Voor de Jonge Duivels was het de eerste overwinning in de kwalificatiecampagne voor het EK 2021.

Orel Mangala was dan ook een tevreden man. “Het ging goed: ik ben blij met wat we vandaag getoond hebben. Want het was belangrijk om dit duel te winnen na de start met één op zes.”

Na de invalbeurt van Albert Sambi Lokonga, was de Duivelse driehoek op het middenveld er eentje met een serieuze paars-witte rand. Ook Dewaele voetbalde gisteren namelijk op het middenveld. Mangala speelde zelf ook tot 2016 voor Anderlecht.

“Ik was blij om hen terug te zien. Waarom ik vertrok bij Anderlecht? Ik kreeg er op dat moment simpelweg nog geen kansen in het eerste elftal en besloot daarom elders mijn geluk te zoeken.”

Mangala speelt dit seizoen opnieuw voor Stuttgart in de Duitse tweede klasse, nadat hij vorig jaar op uitleenbasis voor Hamburg speelde. “Er waren andere aanbiedingen, maar uiteindelijk heb ik besloten om te blijven en een nieuw contract te tekenen. Het vertrouwen van de coach en de club was belangrijk voor mij.”

België \\ Moldavië O21
 
 
 
Reacties.