Anderlecht weet waar het aan toe is... Deze miljoenen moeten tevoorschijn getoverd worden om Chadli definitief naar het Astridpark te halen

16 oktober 2019 19:33

RSC Anderlecht wil zo snel mogelijk rond de tafel met AS Monaco. De hoofdstedelingen hopen dat het huurcontract van Nacer Chadli volgend seizoen een vaste overeenkomst zal worden.

RSC Anderlecht wil van Nacer Chadli de nieuwe patron maken. Nog meer dan Vincent Kompany of Samir Nasri was de Rode Duivel sinds zijn komst spelbepalend. Niet alleen via doelpunten en assists, maar ook door zijn leidersrol in de kleedkamer. 

Het belooft echter geen goedkoop grapje te worden om Chadli definitief naar Brussel te laten verhuizen. AS Monaco betaalde vorig jaar nog dertien miljoen euro aan West Bromwich Albion. Anderlecht hoopt echter dat acht miljoen euro zal volstaan.

Acht miljoen euro + jaarloon van drie miljoen euro

En dan is er nog het loon van de flankaanvaller. Chadli verdient naar verluidt zo’n drie miljoen euro per jaar. Hij weet zelf ook dat Anderlecht een soortgelijk bedrag ophoest voor Kompany en Adrien Trebel. Inleveren is dus geen optie. Marc Coucke weet dus wat hem te doen staat...

Redactie

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Anderlecht \\ Monaco
 
 
Reacties.