Wat een bedrag! 'Roberto Martinez kon tienvoudig verdienen dan bij Rode Duivels, maar had een goede reden om het aanbod te laten schieten'


Foto: © photonews 16 oktober 2019 19:51

Roberto Martinez wil de Rode Duivels komende zomer naar de Europese titel loodsen. En daarvoor weigerde de bondscoach een onwaarschijnlijk aanbod.

We lieten eerder al weten dat Roberto Martinez de voorbije maanden voorstellen had gekregen van enkele Chinese clubs en om bondscoach van Saoedi-Arabië te worden.

Vooral laatstgenoemde voetbalfederatie trok heel hard aan zijn mouw. Het Laatste Nieuws weet dat Saoedi-Arabië hem een jaarloon van twaalf miljoen (!) euro had aangeboden. 

Met zo’n bedrag zou Martinez tussen heerschappen als Zinedine Zidane (Real Madrid), Antonio Conte (Internazionale FC) en Carlo Ancelotti (SSC Napoli) vertoeven. Pittig detail: vandaag verdient de Spanjaard amper 1,2 miljoen euro als Belgisch bondscoach. 

12 miljoen vs. Belgische 1,2 miljoen

Martinez weigerde echter om zijn engagement ten opzichte van de Rode Duivels te breken. De KBVB wil voor het EK rond de tafel gaan zitten met de selectieheer. Al zal er dan wel harde cash op tafel moeten komen...

België
 
 
 
Reacties.