Beerschot doet niet mee: "Ze zijn vergeten Vanzeir te vervangen"


Foto: © photonews 18 oktober 2019 13:09

De ontgoocheling in 1B lijkt Beerschot te zijn, waar de motor dit seizoen niet lijkt te willen aanslaan. Volgens analist Karel Fraeye niet echt een grote verrassing.

Beerschot staat pas vijfde en doet niet mee voor de eerste periode. "Ik had ze een moeilijk seizoen voorspeld. Ze hebben niet de kern om een periode te winnen. Ze hebben ook de pech dat hun aanvallers, Noubissi en Placca, naar hun beste vorm blijven zoeken."

Daarnaast is er ook één van de belangrijkere spelers die vertrokken is. "Dante Vanzeir was voor mij toch één van de beteren vorig seizoen en zijn vertrek werd niet opgevangen. Dat speelt hen ook parten."

Lommel? Maes gaat er ook geen machine van maken

Lommel, nummer 7, schoof intussen ook trainer Gislason opzij en verving hem door Peter Maes. "En die gaat er op gebrand zijn om tegen OHL te winnen, geloof mij. Lommel heeft geen slechte ploeg, maar heeft de pech dat er zes betere ploegen zijn. Hun tactiek zal dezelfde blijven: gokken op een puntje en hopen dat er meer uit de kast valt. Maes gaat daar ook geen machine van maken. Er zijn zes ploegen met meer kwaliteit."

1e klasse B \\ Lommel SK \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.