Ongelooflijk dat dit nu pas uitlekt! 'Engelse grootmacht had akkoord om Neymar te halen, maar trok zelf stekker uit deal'

18 oktober 2019 19:56

FC Barcelona leek deze zomer lange tijd op weg om Neymar weg te halen bij PSG. Ook Real Madrid zat op de geruchtenmolen. Maar nu blijkt dat er zich ook een derde grootmacht heeft gemeld in Parijs.

Voor alles en iedereen leek het een uitgemaakte zaak dat Neymar zou terugkeren naar Spanje. FC Barcelona en Real Madrid wilden de gevraagde 222 miljoen euro niet ophoesten en de Braziliaan bleef uiteindelijk in de schaduw van de Eiffeltoren wonen.

Ondertussen is naar buiten gekomen dat ook Manchester United in verregaande onderhandelingen zat om Neymar binnen te halen. Een akkoord was héél dichtbij, maar uiteindelijk trokken the Red Devils zelf de stekker uit de deal.

Nee, want... levensstijl én geldobsessie van senior

Het bestuur van Manchester United had schrik voor de exuberante levensstijl van de Braziliaan. Neymar vertoeft de laatste seizoenen meer op feestjes en in de lappenmand dan op een voetbalveld. Ook de extreme geldobsessie van Neymar senior deed de United-bobo’s gruwelen. Het zou nochtans een stunt geweest zijn...

Premier League \\ Ligue 1 \\ Primera Division \\ Manchester United \\ PSG \\ Real Mallorca \\ Barcelona \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.