🎥 Het knappe én belangrijke doelpunt van Youri Tielemans, drie gouden punten voor Engels, puntenverlies voor Bayern, Atlético, ...


Foto: © photonews 19 oktober 2019 18:12

Niet enkel in de Jupiler Pro League en de Proximus League wordt er op zaterdag opnieuw gestreden voor het hoogste goed, dat is ook zo in het buitenland. Met ook heel wat Belgen tussen de lijnen, uiteraard.

Engeland

De malaise van Tottenham gaat onverminderd verder. Vertonghen en Alderweireld speelden de hele wedstrijd, maar raakten nu ook niet voorbij hekkensluiter Watford, waar Kabasele de hele match speelde. Leicester en Chelsea wonnen wel en vergroten zo hun voorsprong, Tielemans scoorde voor Leicester. Wolverhampton (Dendoncker) speelde 1-1 gelijk tegen Southampton.

Aston Villa boekte een belangrijke zege met Bjorn Engels in de basis tegen het Brighton & Hove Albion van Leandro Trossard, de hele match op de bank. Het winnende doelpunt viel in minuut 94, waardoor The Villans een beetje opklimmen in de stand.

Spanje 

Barcelona won eerder op de dag zijn duel al, Atlético Madrid heeft nu punten laten schieten tegen Valencia: 1-1, waardoor de concurrentie kan uitlopen in de stand.

Italië

Jordan Lukaku en Timothy Castagne moesten op de bank blijven zitten en kijken hoe Lazio en Atalanta er een doelpuntenfestijn van maakten, zonder winnaar: 3-3.

Duitsland

Bayern München liet opnieuw punten liggen, deze keer tegen Augsburg. Ook de topper tussen Leipzig en Wolfsburg eindigde in een gelijkspel, dus kan Borussia Mönchengladbach een prima zaak doen.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Premier League \\ Bundesliga \\ Serie A \\ Primera Division \\ Lazio \\ Atalanta \\ Bayern München \\ Valencia CF \\ Atlético Madrid \\ Leicester City \\ Burnley \\ FC Augsburg
 
 
 
Reacties.