Anderlecht leeft op: "Je zag meteen de hand van Vercauteren" en "Misschien als verrassing toch nog play-off 1"

20 oktober 2019 23:26

RSC Anderlecht leeft nog. Het pakte uit met een knappe overwinning tegen STVV en heeft zo zijn start onder Franky Vercauteren niet gemist. De analisten waren dan ook lyrisch.

"De hand van Vercauteren was toch wel te zien. Hij heeft de teugels in handen genomen, om te beginnen al door Adrien Trebel op te stellen met Saelemaekers als nieuwe nummer 10 ervoor", aldus Geert De Vlieger in zijn analyse bij Sports Late Night.

"Hij kreeg een terechte applauswissel. Voor mij was het toch wel een kwaliteit die ze hebben gemist bij Anderlecht, zijn kwaliteiten liggen hoger dan die van Zulj wat mij betreft als aanjager. Er is opnieuw duidelijkheid, binnen en buiten de lijnen."

Play-off 1?

Daarin werd hij bijgetreden door Bob Peeters: "We hadden voor hem al gepleit voor hij mocht spelen op Club Brugge, hij is iemand die de vuile meters wil en kan maken naast een voetballende middenvelder als Sambi Lokonga."

"Het was veel moeilijker om het blok te ontwrichten. Het resultaat is belangrijk, die 6 op 6 maakt dat ze terug vertrokken zijn met misschien toch nog als verrassing de top-6 en play-off 1?"

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Anderlecht \\ STVV \\ Westerlo
 
 
Reacties.