Clement klaar voor PSG en duidelijk over niet-selectie Diagne

21 oktober 2019 14:37

Club Brugge ontvangt dinsdag de sterren van PSG. Na hun sterke prestatie in Real Madrid ligt het verwachtingspatroon voor Club Brugge hoog. Trainer Philippe Clement blijft echter realistisch.

In de persbabbel van maandag blikte Philippe Clement vooruit naar de clash van dinsdagavond tegen Mbappé en co. "De verwachtingen van buitenaf zijn inderdaad anders na onze sterke wedstrijd in Madrid. Maar de verwachtingen binnen de groep zijn minstens even hoog. Er is heel veel honger én durf aanwezig in deze groep. Want geloof me, het was niet evident om zo te gaan spelen in Real Madrid zoals wij gedaan hebben", aldus de Brugse T1.

Ruud Vormer moet de wedstrijd tegen de Parijzenaars langs de zijlijn volgen, na zijn rode kaart in Madrid. Een serieuze aderlating voor Club Brugge. "Ruud is de motor van de ploeg, en de aanjager. Het wordt een uitdaging om dit op te lossen. Balanta trainde maandag wel mee, maar een training daags voor de wedstrijd stelt niet veel voor. De medische staf beslist dinsdag of Balanta speelklaar is. Idem voor Mitrovic.

Diagne niet in de selectie? Veel te weinig van hem gezien de voorbije dagen..

Mbaye Diagne zit niet in de selectie voor de wedstrijd tegen de Franse kampioen. Philippe Clement had er een simpele, maar veelzeggende verklaring voor. "Dat Diagne niet in de selectie zit voor deze wedstrijd? Ik heb de voorbije dagen veel te weinig van hem gezien." Dit is opvallend, omdat Clement de Senegalese spits vorige week nog roemde omwille van zijn professionaliteit en voorbeeldig gedrag.

Champions League \\ Club Brugge \\ PSG
 
 
 
Reacties.