Koen Casteels (bijna terug fit) kijkt uit naar de clash met AA Gent: "We hebben voldoende kwaliteit om het Gent moeilijk te maken"

22 oktober 2019 13:33

Donderdagavond neemt AA Gent het in eigen huis op tegen VfL Wolfsburg. Bij de Duitse club is Rode Duivel Koen Casteels bijna weer fit na een kuitbeenblessure.

Casteels zal donderdagavond nog niet in actie komen, maar hij kijkt uiteraard wel uit naar het duel: "Ik train al, maar nog niet altijd met de ploeg. Ik hoop om over twee weken opnieuw volledig aan te sluiten", reageerde hij bij Het Laatste Nieuws. Casteels is er zich van bewust dat het een moeilijke avond zal worden: "Gent heeft erg veel kwaliteit. Depoitre is bijzonder balvast en ze hebben veel vinnige, snelle spelers die daarvan kunnen profiteren."

Wolfsburg speelde afgelopen weekend 1-1 gelijk bij RB Leipzig en staat samen met Borussia Mönchengladbach aan de leiding in de Bundesliga. "Kwaliteit hebben we meer dan genoeg en we gaan ons eigen spel proberen te spelen. Het is leuk om nog eens naar België te komen, er gaan vrienden en familie in het stadion zijn. Het niveau van de Jupiler Pro League is serieus omhoog gegaan. Dat zie je aan de resultaten in Europa."

Arjen T'Sjoen

Europa League \\ KAA Gent \\ VfL Wolfsburg
 
 
Reacties.