Vanaken kan niet anders dan bewonderen: "Mbappe is van een ander niveau"


Foto: © photonews 22 oktober 2019 23:22

Een uur lang kon Club Brugge zijn voet naast die van PSG zetten. Maar dan kon Thomas Tuchel zomaar een Kylian Mbappe tussen de lijnen zetten. En dat was er iets te veel aan...

Met drie goals en een assist maakte Mbappe er een forfaitscore van. "De eerste helft gaven we maar twee kansen weg. Eén keer laat Eduard (Sobol) Di Maria te makkelijk vertrekken en waren we te laat bij Icardi. En de tweede was voor Di Maria zelf. Een uur lang speelden we mee, maar dan kwam Mbappe", zuchtte Vanaken.

"Dan zie je toch dat die van een ander niveau is. Ze spelen het heel goed uit met zijn snelheid. Er kwam veel ruimte en dan weet je dat zo'n Mbappe daarin duikt. Maar hij maakt het telkens goed af. Dit is misschien wel een overdreven score, maar Di Maria en Mbappe zijn spelers van een ander niveau. Ikzelf kan van die mannen ook wel genieten, maar niet vanavond."

Vanaken was dan ook eerlijk. "We moeten toegeven dat ze te sterk voor ons waren. Onze intenties waren goed en zo moeten we ook naar Parijs. Je weet nooit wat er uit de kast kan vallen."

Champions League \\ Club Brugge \\ PSG
 
 
 
Reacties.