Moet Malinwa nu al vrezen voor vertrek van goudhaantje? Vranckx staat in de nadrukkelijke belangstelling van Italiaanse grootmacht

23 oktober 2019 06:00

KV Mechelen dreigt niet te lang te kunnen genieten van Aster Vranckx. De middenvelder brak dit seizoen door bij de promovendus, maar dat is ook andere clubs ontgaan. AC Milan toont alvast concrete interesse.

Voor de duidelijkheid: het gaat niet om de naam van Aster Vranckx die door een scout van AC Milan ergens in een notitieboekje is gekrabbeld. De Italianen stuurden zelfs al meermaals pionnen naar ons land om de middenvelder te scouten. 

Vranckx was tot enkele weken geleden een nobele onbekende voor het grote publiek. De amper 17-jarige middenvelder is dan wel geen basisspeler bij Malinwa, maar hij kreeg wel al meermaals de kans om zijn klasse te tonen. 

Contract tot 2022

Achter De Kazerne is men echter niet geneigd om het goudhaantje - zijn contract loopt tot medio 2022 - zomaar te laten verkassen. Het blijft afwachten hoe de Italiaanse interesse evolueert. Eén ding is zeker: de toekomst oogt rooskleurig voor de middenvelder.

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ AC Milan \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.