De onverwachte De Ketelaere deed het goed tegen PSG: "Amper last gehad van stress"


Foto: © photonews 23 oktober 2019 05:30

Je zal maar 18 jaar zijn en ineens te horen krijgen dat je de avond erop tegen PSG in de basis begint... voor je tweede match ooit voor de A-ploeg. Charles De Ketelaere maakte het mee. Maar echt onder de indruk leek hij niet.

De Ketelaere deed het een uur lang gewoon goed en liet aardige dingen zien aan de bal. "Dit was een droom en die is nu uitgekomen", aldus de middenvelder. "De coach zei me gisteren (maandag) dat er een grote kans was dat ik zou spelen. Vanmiddag kreeg ik te horen dat ik zou starten. Franc Borains of PSG, het is toch een groot verschil", knikte hij.

De stress was er, maar vooral voor de match. "Tijdens de opwarming voel je de stress al verminderen. Ik had er amper last van. Ik wou gewoon scherp zijn en dat is gelukt. Die sterren zijn ook maar gewone mensen. Als je dat zo niet bekijkt, kan je je match niet spelen", vervolgde hij. 

"Of ik ga kunnen slapen? Niet meteen waarschijnlijk. Ik ga de match misschien nog eens bekijken. Ik ga ook wel wat berichtjes moeten lezen", lachte hij. "Die bal die Navas tegen mijn rug trapte, wil ik ook nog wel eens terugzien."

Champions League \\ Club Brugge \\ PSG
 
 
 
Reacties.