Er is meer dan Genk alleen: wat staat er op het spel op woensdag in de Champions League?

23 oktober 2019 13:06

Ook op woensdagavond wordt er weer gevoetbald in de Champions League. Naast KRC Genk - Liverpool staat er nog heel wat lekkers op het menu.

Groep E

In de groep van KRC Genk is er ook nog Salzburg tegen Napoli. De Limburgers moeten misschien wel hopen dat Napoli 6 op 6 pakt tegen de Oostenrijkers, al was het maar om nog een waterkansje over te houden op misschien de derde stek in de poule. Genk zelf leeft op hoop tegen Liverpool (lees het HIER nog eens na).

Groep F

Voor Romelu Lukaku is het stilaan van moeten. Na het gelijkspel tegen Slavia Praag en de nederlaag tegen Barcelona zijn ze verplicht - zeker in eigen huis - iets te rapen tegen Borussia Dortmund.

Een slecht resultaat tegen de Duitsers zou zomaar een snelle en pijnlijke exit kunnen gaan betekenen. De Borussen moeten het wel doen zonder Marco Reus, geblesseerd aan de kuit. Slavia Praag probeert in eigen huis Barcelona af te houden. Kan Peter Olayinka (ex-Gent en ex-Zulte Waregem) opnieuw scoren tegen een topploeg?

Groep G

Groep G blijft de meest open poule van de acht misschien wel, met Benfica dat nog puntenloos is tegen Lyon. Het mes op de keel in Lissabon dus, terwijl Leipzig thuis tegen Zenit eigenlijk ook maar een enkele mogelijkheid heeft.

Groep H

Ajax prijkt na twee speeldagen met 6 op 6 fier helemaal bovenaan in een groep met Chelsea, Lille en Valencia. Tegen Chelsea kan het daar een nieuwe overwinning aan toevoegen.

Lille is nog puntenloos en heeft tegen Valencia dus ook geen enkele andere keuze meer dan gewoonweg te winnen, wil het nog dromen van een Europese lente in de Champions League.

Wat mogen we verwachten op woensdag? Doe een gokje via BetFIRST en doe er je voordeel mee met diverse leuke wedstrijden!

Champions League \\ Barcelona \\ Slavia Praha
 
 
 
Reacties.