"We hebben een plan om Liverpool te bekampen en te winnen": Genk blaakt van ambitie tegen 'beste ploeg in Europa'


Foto: © photonews 23 oktober 2019 11:00

"Liverpool is op dit moment misschien de beste ploeg in Europa." Het hoge woord is eruit bij spelers en trainer van KRC Genk. En toch geloven ze in een stunt.

KRC Genk pakte al een puntje tegen Napoli, maar tegen Liverpool zal het vermoedelijk andere koek zijn. "We weten dat ze heel sterk op dreef zijn, op dit moment misschien wel de beste ploeg in Europa", wond Felice Mazzu er op zijn persconferentie geen doekjes om.

"En toch moeten we erin geloven dat we iets kunnen rapen", aldus nog de oefenmeester van KRC Genk. "De spelers zijn beter aan elkaar en aan mij gewend geraakt de voorbije maanden en we begrijpen elkaar beter."

Plan

Ook Ally Samatta ziet het zitten: "Heel het land staat achter me. Ik droomde hier als kind van, om dit soort wedstrijden te spelen. We hebben een plan om Liverpool te bekampen én die wedstrijd te winnen", is de Tanzaniaanse spits ambitieus.

Bij KRC Genk ontbreken Vukovic en Neto nog steeds, verder is iedereen fit en klaar voor de strijd. Een vijfmansdefensie zoals Manchester United afgelopen weekend tegen Liverpool is mogelijk, maar Mazzu houdt van offensief voetbal en heeft met Bongonda en Ito interessante flanken die je niet zomaar opgeeft.

Kan Genk stunten? Een gokje bij BetFIRST kan dan al meteen voor een waanzinnige winst zorgen, want de Limburgers staan liefst tien(!) tegen één om te winnen!

Champions League \\ KRC Genk \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.