Europa League round-up deel 2: Arsenal komt goed weg, Lazio verliest en Sevilla wint vlot


Foto: © photonews 24 oktober 2019 22:56

Eerder deze avond speelde AA Gent thuis gelijk tegen Wolfsburg. Om 21u stonden er ook nog andere wedstrijden op het programma. Standard verloor op het veld van Frankfurt, maar hier een overzicht van de andere wedstrijden.

Groep A

In groep A speelde Qarabag eerder op de avond gelijk tegen APOEL en om 21u was het nog de beurt aan Sevilla. Zij wonnen vlot van F91 Dudelange met 3-0. Sevilla staat alleen op kop met het maximum van de punten. 

Groep B

Kopenhagen staat samen met Dinamo Kiev aan de leiding in groep B. De twee ploegen speelden ook tegen elkaar en ze waren aan elkaar gewaagd. Het werd 1-1. Malmö won in de andere wedstrijd met 2-1 van Lugano. Hierdoor komt Malmö in de buurt van de eerste twee ploegen.

Groep C

Getafe was de leider in deze groep, maar zij moeten hun eerste plaats afstaan aan Bazel. In een onderling duel wonnen de Zwitsers met het kleinste verschil: het werd 0-1. In de andere wedstrijd won Krasnodar knap met 0-2 op het veld van Trabzonspor. 

Groep D

PSV zit in groep D, maar zij deden het middelmatig tegen LASK vanavond. Het werd 0-0. Sporting Lissabon won dan weer met 1-0 van Rosenborg. PSV staat wel aan de leiding met 7 op 9, maar de Portugezen komen in de buurt. 

Groep E

Lazio heeft het moeilijk in groep E en ook vandaag konden ze niet winnen. Ze verloren met 2-1 op het veld van Celtic. Rennes verloor thuis dan weer met 0-1 van Cluj. Celtic staat eerste met 7 op 9, Cluj tweede met 6 op 9.

Groep F

In groep F verloor Standard dus met 2-1 op het veld van Frankfurt. De andere wedstrijd was tussen Arsenal en Vitoria en de Engelse topclub had het zeker niet onder de markt. Het won pas in het slot dankzij een tweede doelpunt van Pepe met 3-2. Arsenal heeft het maximum van de punten, Standard staat derde met 3 op 9. 

Europa League
 
 
 
Reacties.