Europa League round-up: Feyenoord verliest, Manchester United wint nipt en AZ haalt zwaar uit

24 oktober 2019 21:05

AA Gent heeft vanavond thuis gelijkgespeeld tegen Wolfsburg, maar er stonden ook al andere wedstrijden op het programma om 18u55. AS Roma, Feyenoord, Manchester United en AZ kwamen onder andere aan bod.

Groep A

In groep A speelde Qarabag thuis tegen APOEL Nicosia. Qarabag doet het verrassend goed in deze groep, maar winnen tegen APOEL zat er niet in. Het werd 2-2. Daardoor staat Qarabag nu tweede. APOEL blijft laatste, maar heeft nu wel haar eerste punt te pakken. 

Groep G

In groep G speelde FC Porto tegen de Rangers en Feyenoord moest op het veld van Young Boys spelen. FC Porto speelde gelijk tegen de Rangers. Het werd 1-1 en deze uitslag stond tijdens de rust al op het bord. Feyenoord ging verrassend de boot in bij Young Boys met 2-0. De Zwitsers staan nu alleen op kop met 6 op 9. Feyenoord staat derde. 

Groep H

in deze groep zorgde Ferencvaros voor stunt door te winnen op het veld van CSKA Moskou. Het werd 0-1. Espanyol won met dezelfde uitslag op het veld van Ludogorets. De Spaanse ploeg staat alleen aan de leiding met 7 op 9.

Groep I

In groep I speelde AA Gent dus gelijk tegen Wolfsburg, maar ook Saint-Etienne kon niet winnen. Het speelde thuis 1-1 gelijk tegen Oleksandriya. Gent en Wolfsburg staan samen aan de leiding met 5 op 9. 

Groep J

In deze groep stond een topper tussen AS Roma en Mönchengladbach op het programma. Stindl kon in het slot de gelijkmaker scoren nadat Zaniolo de score had geopend. Basaksehir won in deze groep van Wolfsberger. AS Roma staat alleen op kop met 5 op 9.

Groep K

Wolverhampton moest op het veld van Slovan Bratislava spelen en ze hadden het niet onder de markt. Ze wonnen met 1-2 na doelpunten van Saiss en Jimenez. Besiktas verloor thuis van Braga met dezelfde uitslag. Braga staat eerste met 7 op 9. Wolverhampton tweede met 6 op 9.

Groep L

In groep L moest Manchester United naar Partizan Belgrado. Martial scoorde in de eerste helft een penalty en het was ook meteen voldoende. AZ haalde zwaar uit tegen Astana. Het werd 6-0. Manchester United staat alleen aan de leiding met 7 op 9. 

Europa League
 
 
 
Reacties.