Jess Thorup kijkt uit naar het duel met Wolfsburg: "We moeten durven voetballen zoals in de competitie"

24 oktober 2019 05:45

Donderdagavond neemt AA Gent het thuis op tegen het Duitse VfL Wolfsburg. De Duitsers staan nog aan kop in de eigen Bundesliga en zullen dus een zware uitdaging vormen voor de Buffalo's.

AA Gent-coach Jess Thorup gaf in de persconferentie voor de match aan dat hij zich niet zal aanpassen aan de sterke tegenstander: "We geloven in onze eigen sterkte en moeten gewoon duren voetballen."

Thorup ziet Wolfsburg als de grote favoriet: "Het zal een enorm zware tegenstander worden. We hebben thuis elf keer op een rij gewonnen en dat geeft ons vertrouwen. Onze eigen manier van spelen is de beste om iets te rapen tegen Wolfsburg." 

Loodzwaar programma

De komende weken zijn in elk geval bijzonder zwaar voor de Buffalo's. Zet u even schrap voor volgend programma: Wolfsburg thuis, STVV uit, Anderlecht uit, Standard thuis, Wolfsburg uit, Genk uit, Antwerp uit, Antwerp thuis en Saint-Etienne uit. "We moeten dit gewoon match per match gaan bekijken. Ik ga niks plannen, maar de jongens die spelen zullen er 100 procent klaar voor moeten zijn." 

Arjen T'Sjoen

Europa League \\ KAA Gent \\ VfL Wolfsburg
 
 
Reacties.