Sven Kums - door Anderlecht verhuurd aan Gent - laat zich uit over zijn toekomst met krachtig signaal

24 oktober 2019 10:22

Sven Kums neemt het donderdagavond met KAA Gent op tegen VFL Wolfsburg. Tegen dat team gingen de Buffalo's eruit in de achtste finales van de Champions League in het post-kampioenenjaar. En dus staat er nog een rekening open.

Revanche nemen voor die wedstrijd zal echter niet makkelijk zijn, want Wolfsburg is momenteel ook heel goed bezig in de Duitse competitie en niet zomaar een team dat je eventjes opzij zet. Maar Kums? Die voelt zich wel goed in Gent ondertussen.

"Dit doet wat denken qua gevoel aan het kampioenenjaar in 2015", liet hij optekenen op een persconferentie voorafgaand aan het duel met de Wolven. De nieuwe lucht in Gent doet hem deugd, na toch wel moeilijke maanden bij Anderlecht.

Dan zal er toch een oplossing gezocht moeten worden

"Ik zou mezelf 5 op 10 geven voor mijn tijd bij Anderlecht. Wat er gaat gebeuren in de toekomst? Ik ben verhuurd door paars-wit, maar als ik er dit seizoen niet in de plannen paste, weet ik niet of dat volgend jaar zo zal zijn. Dan zal er toch een oplossing moeten gezocht worden."

In de huurdeal van Kums tussen Anderlecht en Gent zit geen aankoopoptie, maar een verlengd verblijf in de Arteveldestad moet niet meteen uitgesloten worden.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ Eupen \\ VfL Wolfsburg
 
 
Reacties.