🎥 📷 Fans van topploegen in 1B eendrachtig: pakkende eerbetonen aan Den Dreef

25 oktober 2019 21:08

Met OHL en Westerlo staan de twee leiders in 1B tegenover mekaar in het King Power at Den Dreef Stadion. De sportieve belangen zijn dus groot, maar de fans van de twee ploegen maken ook ruimte voor enkele herdenkingsmomenten.

Voor aanvang van de match kwamen de thuissupporters met een mooie tifo met daarop de tekst 'In Loving Memory' en de afbeelding van Vichai Srivaddhanaprabha. Zondag is het al een jaar geleden dat de voorzitter van OHL op een tragische manier om het leven kwam.

Er werd daarna ook nog een minuut applaus gehouden voor de man, waarbij de handen bij iedereen in het stadion naarstig op mekaar gingen, zowel in de thuisvakken als in het uitvak. Tussendoor werden er op de schermen nog foto's van Vichai getoond.

Nadien ging de aandacht naar het sportieve en dus ook de strijd om de periodetitel. Het uitverkochte supportersvak van Westerlo wilde er alvast het beste van maken. 'En Allemaal Samen', de leuze van de club, werd op een spandoek in het Engels vertaald: 'Let's Do This Together'.

Na zes minuten was er dan een nieuw eerbetoon, namelijk een steunbetuiging voor Angelo, een jeugdspelertje van Westerlo. Hij heeft zijn eerste chemokuur moeten ondergaan. De sjaals gingen omhoog en zijn naam werd meermaals gescandeerd, zowel door de bezoekende fans als door de thuisaanhang.

1e klasse B \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.