Aad De Mos over Club-PSG: "kruising tussen Messi en Ronaldo"

26 oktober 2019 15:29

PSG zette Club Brugge deze week terug met de voeten op de grond. Vooral de prestatie van de ingevallen Kylian Mbappé was van een ander niveau. "Maar hij zal met PSG nooit de Champions League winnen", stelt Aad de Mos.

In HLN vertelt De Mos een anekdote over de eerste keer dat hij Mbappé aan het werk zag. "Toen ik in 2017 thuiskwam na Anderlecht-PSG, was ik niet in mijn normale doen. Mijn vrouw vroeg wat er was. Ik heb net de kruising gezien tussen Messi en Ronaldo."

Ondanks de buitenaardse kwaliteiten van Mbappé, is de Mos ervan overtuigd dat de Fransman nooit zal triomferen in de Champions League. "Die miljonairs die eigenaar zijn van een club, de sjeiks, de Couckes, vergeten één ding: ze kunnen geen voetbaldiscussie voeren in hun club. Ze hebben er gewoonweg geen verstand van."

Ruud Vormer

Ook de afwezigheid van Ruud Vormer speelde Club Brugge parten tegen PSG. "Een duel Vormer-Verratti, dat wil ik wel eens zien. Vormer had voor onrust kunnen zorgen, de ref en tegenstander bespelen. En misschien ook een tikje uitdelen aan Mbappé. Want wat een nuttige speler is Ruud toch. Onder Leko in een iets meer verdedigende rol. Clement speelt hem iets offensiever uit", besluit de Mos.

Dennis Rosiers

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Club Brugge \\ Standard \\ Marseille \\ PSG
 
 
Reacties.