Anderlecht denkt aan nieuwe linksachter: Jordan Lukaku in beeld

26 oktober 2019 03:00

Anderlecht wil zich tijdens de winter nog versterken. Twee posities zijn daarbij prioritair: een extra spits én een nieuwe linksachter. Voor die laatste positie zijn ze bij een oude bekende uitgekomen.

Sieben Dewaele is geen echte linksachter en de beste positie van Elias Cobbaut lijkt momenteel centraal te zijn. Daarom dat paars-wit een linksachter wil die aanvallend ook het één en ander kan bijbrengen. Ex-speler Jordan Lukaku is daarbij in beeld gekomen. 

Lukaku heeft sinds januari geen match meer gespeeld omdat hij aan beide knieën moest geopereerd worden omwille van kalkvorming. Maar de laatste vier matchen zit hij weer op de bank bij Lazio, zonder te spelen weliswaar.

Huur

Lukaku wil speelminuten, maar staat niet op de Europese lijst van Lazio. Het wordt dus bijzonder moeilijk voor hem om zich weer in het elftal te spelen. Een verhuur tijdens de winter ligt binnen de mogelijkheden en Anderlecht toont zich wel geïnteresseerd.

Jordan vertrok niet onder de beste omstandigheden bij paars-wit, maar intussen zijn al de oude bestuurders weg en is Vincent Kompany er. Een (tijdelijke) overgang zit er dus wel in.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Anderlecht \\ Eupen \\ Lazio \\ Fiorentina
 
 
Reacties.