Christian Benteke is duidelijk over zichzelf: "Ik kan nog bij Liverpool staan"

26 oktober 2019 19:24

Christian Benteke kent niet zijn beste tijd in Engeland. De spits van Crystal Palaca staat al meer dan 160 dagen droog en kan zijn stempel niet drukken.

Christian Benteke speelt momenteel voor Crystal Palace, maar er was een moment dat de Belg gegeerd wild was in Engeland. Zo ging hij naar Liverpool in 2015, maar daar kon hij nooit zijn stempel drukken. Toch denkt Big Ben dat hij vandaag nog steeds bij Liverpool zou kunnen staan. 

"Het is makkelijk om te zeggen omdat ik nu bij Palace speel, maar als je elke dag met dezelfde spelers traint en de manager gelooft in je, dan is alles veel makkelijker", vertelde de aanvaller aan SPORTbible. "Mensen zullen zeggen dat ik excuses zoek voor mijn periode bij de Reds, maar de club ging ook door een transformatie."

Zijn laatste doelpunt dateert al van 21 april tijdens de 2-3-overwinning op het veld van Arsenal, meer dan 160 dagen geleden. Dat levert hem veel kritiek op. "Het was de hardste periode uit mijn carrière tot nu", vertelt Benteke eerlijk, "maar ik heb mijn vertrouwen niet verloren. Als ik op het veld kom, geloof ik in mezelf. Ik weet dat ik een goede speler ben. Bij Aston Villa scoorde ik 49 doelpunten in 101 wedstrijden."

Dante Bellon

Premier League \\ Arsenal \\ Crystal Palace
 
 
Reacties.